Sterilizasyon Zamanı

Okulumuzda her türlü bakteri, virüs ve mantarlara karşı etkili olan Nano Teknolojisi ile her köşe ilaçlanmıştır. Okulların, ofislerin, anaokulu ve kreşlerin, yerleşim alanlarının, açık ve kapalı çocuk oyun alanlarının dezenfeksiyonunda ve kötü kokularının giderilmesinde hipokloröz asit tüm yüzeyler, çevre ve personel için ideal bir dezenfektandır. Bilinen tüm bakteri, virüs, mantar ve sporlara karşı gücü kanıtlanmış bir uygulamadır. Hiçbir toksik etkisi yoktur ve herhangi bir toksik yan ürün oluşturmaz, kalıntı bırakmaz. Tüm yüzeylerde bekletilip kullanıldığında tüm bakteri ve virüsleri saniyeler içinde yok eder. Sert veya yumuşak tüm yüzeylerin, ulaşılması en zor alanların dezenfeksiyonu umumi alanlardaki tuvalatler, oturma yerleri, yüzeyler, masa ve sandalyelerin dezenfeksiyonu havalandırma sistemlerinin dezenfeksiyonu, sporların, küflerin yok edilmesi ve kötü kokuların giderilmesinde kullanılır.

Yorum Yapın