Skip links

Bayram ÖZDEMİR
Validebağ Koleji Kurucusu
Eğitimin Yeni Yüzü, Validebağ Koleji

Bizlere ve eğitim anlayışımıza emanet edilen yürekleri büyük kendileri küçük insanları en iyi şekilde yetiştirme sorumluluğundan hiç sapmadan , eğitim dünyasında 36 yılı geride bırakmış olmanın gururu , onuru ve birikimleriyle ve insanlığa hizmet anlayışımızla dünyanın en güzel semtlerinden birinde Validebağ Koleji olarak yola çıktık. En ileri teknoloji ve alanında bilgi , birikim, donanım ve deneyim olarak en üst düzeyde eğitim verebilecek uzman kadromuzla ve siz sevgili velilerimiz ile birlikte Validebağ Korusunda bizlere emanet edeceğiniz minik fidanları büyüteceğiz ve meyveleri bütün dünyaya yayılacak. Validebağ Kolejinden yetişecek olan öğrencilerimiz Atatürkçü ,yenilikçi ,çağdaş ,örnek ve başarılı kişilik ve kimlikleriyle,insanlığa hizmet edecek ülkemize ve dünyaya örnek olacaklardır.