Kayıt Şartları

Hazırlık - 2 - ANASINIFI

(57-68 ay)

1. SINIF

2014 Eylül ayında doğanlar : 72 aylıktır 1. sınıfa zorunludur.

2014 Ekim, Kasım, Aralık ayında doğanlar : İlkokula zorunlu  (Ancak velisinin dilekçesi  ile ana sınıfına da gidebilir)

2015 Ocak, Şubat, Mart aylarında doğanlar : Ana Sınıfına kayıt olabilir. Veli dilekçesiyle 1. sınıfa gidebilir.

Ay hesaplamaları Eylül ayı itibariyle yapılır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Öğrencinin ve velinin (anne-baba) nüfus cüzdan fotokopisi,

Öğrencinin 2 adet fotoğrafı

Anne ve baba fotoğrafı (1'er Adet)

Aşı karnesi (Anaokulu öğrencileri için)

Ayrı anne babalar için; öğrencinin velayet durumunu bildirir belge

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA GEÇERLİ OLAN İNDİRİM VE ORANLARI

ERKEN KAYIT %15 İNDİRİM

30.03.2020 Tarihine kadar kayıt yaptıran öğrencilerimize uygulanır.

PEŞİN ÖDEME

Anaokuluna ve ilkokula yapılan yeni kayıtlarda, kayıt sırasında eğitim-öğretim ücretinin tamamının peşin ödenmesi halinde %10 indirim yapılır.

KARDEŞ İNDİRİMİ

• Aynı öğretim yılında okullarımızda öğretim gören kardeşlere, eğitim-öğretim ücretinde indirim uygulanır.
  • İndirimler iki kardeşten birisine ya da üç kardeşten ikisine şeklinde uygulanır.
  • Kardeş indirimi; birinci kardeşe % 10, diğer kardeşlere %12 oranında yapılır.
  • Kardeşlerden birisinin burs alması halinde, kardeş indirimi uygulanmaz.

İndirimlerden sadece biri uygulanmaktadır.

Okul ücretlerimize okul kıyafetleri ve kitap ücretleri dahildir. Servis ücreti dahil değildir.

Tahsilat şekillerimiz aşağıdaki gibidir.

1-Peşin ödeme (Banka havalesi veya kredi kartı tek çekim)

2-Taksitli ödeme, Türkiye Finans tarafından velilerimize uygulanacak eğitim kredisi (KMH)  ile yapılmaktadır.

Ücret İadesi / Yasal Mevzuat Gereğince:

Okullarımıza dışarıdan yeni kaydı yaptırılmış öğrencilerden (Anaokulu 4 yaş grubundan 5 yaş grubuna, 5 yaş grubundan 6 yaş grubuna, 6 yaş grubundan İlköğretim okulu 1. Sınıfına kaydı yaptırılacak mevcut öğrencilerimizin kayıtları dahil), öğretim yılı başlamadan ayrılanlara yıllık ücretin % 10’u dışındaki kısmı iade edilir. Öğretim yılı başladıktan sonra ayrılanlara yıllık ücretin % 10’u ile öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanan miktarın dışındaki kısmı iade edilir.

Yukarıdaki paragrafta belirtilen öğrencilerimizin dışında, okulumuzda öğrenim görmekte olan ve süresi içinde kayıtları yenilenen öğrencilerimizin kayıtları herhangi bir sebepten dolayı okullar açılmadan geri alınır ise, yatırılmış bulunan okul eğitim-öğretim ücreti, kesinti yapılmaksızın iade edilir. Öğretim yılı başladıktan sonra ayrılanlara ödenmiş ücretin öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanan miktarın dışındaki kısmı iade edilir.

İadeler için, faturaların Muhasebe Servisi’ne ibraz edilmesi şarttır.

Okulumuz ve eğitim modelimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli